Upgrade

   Направих малки добавки към не-блога. Вече си пише на видно място, че не е блог, така че дори Калин не може да се обърка. Очевидно е за какво служи Latest Comments. Вече няма да пропускаме култови коментари в темата за Metallica само защото е изместена от първа страница. И накрая Remember me би трябвало вече да работи (timeout 2 месеца). Лошото е, че ако не натиснете Logout или не си затворите браузъра ще си седите логнати 2 месеца дори без да сте избрали Remember me. Разликата е, че в единия случай се създава persistent cookie, а в другия temporary.

   Очаквайте още upgrades скоро (за някаква достатъчно голяма стойност на "скоро").
Tags:   bulgarian website 
Posted by:   Stilgar
10:37 06.04.2008

Comments:

First Previous 1 Next Last 

Posted by   Stilgar   on   10:42 06.04.2008

Ia da testvam tva s comments dali raboti

btw ako ima niakakuv bug s Fx ot novite neshta obadete da go vidim, che niamam Fx pod ruka. I ne zabraviaite da refreshnete s ctrl+f5 ili kakvoto tam beshe zaklinanieto da se refreshne keshirania CSS.

Posted by   Kalin4y   on   15:02 06.04.2008

няма страшно, Мишо. Знам, че всичко това го пишеш, за да се прикреиш и да не споделиш истинската ти принадлежност към света на блоговете. Важното е, че аз знам, че това е блог и дано скоро от dmoz ти регнат сайта в секцията с лични блогове. Трябва да хвана dzver да го добави :) После се регваш в българската блогосфера и бойното ти кръщение е готово :)

Posted by   Kalin4y   on   15:03 06.04.2008

забравих...така като гледам с този парт, който си добавил за последни коментари...все повече се доближаваш до SEO оптимизация на блога си за търсачките. Това ми харесва.
БРАВО!

Posted by   Апостол Апостолов (Unregistered)   on   12:12 07.04.2008

По-добре послушай приятелите си и се регистрирай в блогосферата. От моите курсове ще научиш как от личния си блог можеш да правиш пари, МНОГО пари!!!

First Previous 1 Next Last 


Post as:Post a comment: