Колко е 2 и 2 според българските политици

   Лидерите на най-популярните български партии отговориха на въпроса на журналисти "Колко е 2 и 2".

   Бойко Борисов: Аз лично бях разпоредил 2 и 2 да стане 5, но Станишев и Доган ни оставиха много лошо наследство. Няма резерв от който да вземем допълнителна единица и затова 2 и 2 ще си остане 4. Единственият начин 2 и 2 да стане нещо различно от 4 е това правителство да подаде оставка и да се състави ново правителство на ГЕРБ. Аз лично се ангажирам да направя 2 и 2 5. Костов също е виновен.

   Сергей Станишев: 2 и 2 е 5 и ще е 5 веднага щом построим АЕЦ "Белене". 2 и 2 вече щеше да е 5 ако ГЕРБ се бяха вслушали във волята на народа и не бяха блокирали проекта. Борисов е причината 2 и 2 да не е 5, а нашите избиратели не се интересуват от перспектива и образование, а само от това 2 и 2 да е 5. Протестиращите трябва да приемат, че са малцинство и 2 и 2 ще бъде 5 по волята на мнозинството.

   Лютви Местан: Аз разбирам, че въпросът е реторически, но трябва да ви информирам, че в българския език е правилно да се каже "Колко е сборът на 2 и 2". От друга страна това е много деликатен въпрос, който може да предизвика етническо напрежение. Ние не искаме нов възродителен процес и затова е наложително ДПС да участва в решаването на този въпрос като гарант на етническия мир.

   Волен Сидеров: Ти чии интереси защитаваш с тези въпроси? Кой ще питаш ти колко е 2 и 2?!? Извинисебе! Извинисебе! Който твърди, че 2 и 2 е 4 защитава интересите на колонизаторите зионисти от Турция! Майка България е доказала, че с нашите неизчерпаеми ресурси 2 и 2 може да бъде 5. Само предателите твърдят, че 2 и 2 е 4. Извинисебе!

   Меглена Кунева: Смятам, че това не е въпрос, който можем да решим сами. Въпросът е от общоевропейско значение и затова ние трябва да се допитаме и съгласуваме с европейските ни партньори преди да вземем решение. България не съществува във вакуум и затова трябва да се съобразяваме с мнението на съюза, в който сме членове. Това е нормално и европейско.

   Радан Кънев: Ние в ДСБ първи казахме, че 2 и 2 е 4. Радваме се, че други партии като ГЕРБ признават, че сме прави и 2 и 2 наистина е 4. Редно е всички политически сили да се обединят около позицията на ДСБ. Ние нямаме нищо против те да копират и други неща от нашата програма. За нас е голяма изненада, че на изборите се оказа, че 2 и 2 може да е 3% резултат и вярваме, че всички заедно трябва да работим за да поправим това.
Tags:   bulgarian stupid 
Posted by:   Stilgar
16:17 22.07.2013

Comments:

First Previous 1 Next Last 

Posted by   . (Unregistered)   on   13:05 23.07.2013

За малко се бях объркал, че чете неновините :)

Posted by   Stilgar   on   15:29 23.07.2013

То аз първо там го събмитнах ама нещо не го харесаха или не го получиха и не го публикуваха и реших да си го публикувам сам.

Posted by   Кирил (Unregistered)   on   15:14 20.08.2013

Stilgar това е много добро! Моите поздравления!

First Previous 1 Next Last 


Post as:Post a comment: