Джулай Морнинг

Джулай Морнинг
   Утре е небезизвестният Джулай Морнинг. Да не го пропуснете! Ако утре не се направите на хипита ще трябва да чакате цяла година до следващия Хелоуин... такова де... Джулай Морнинг. Не трябва да забравяте да почетете самоубиеца Дими (от Сленг), щото тая година е модерно. Също така е редно да се сберете на плажа и да страдате как природата се унищожава и всичко се застроява. Направо не мога да ги разбера индустриалците как не се възползват от възможността, да насберат с булдозери цялата природозащитна сган както се е събрала на плажа и да я издавят в морето. За по-сигурно може да изсипят нефт отгоре за да е сигурно, че никой няма да се измъкне. После спокойно може да бетонират гадния песъчлив плаж и да облицоват морето с плочки.

   Като сме заговорили за екология искам да се оплача, че съм недоволен от темповете, с които напредва благородната инициатива наречена "глобално затопляне". Вярно, че в момента е топличко и на човек може да му се прииска малко ядрена зима, но не бива да се хващаме. Спомнете си колко беше студено зимата и колко късно дойде лятото! Призовавам всички да увеличим производството на парникови газове защото очевидно не са достатъчно.

   И накрая искам да припомня, че истинските хипари не са се излагали като участниците в това мероприятие и не са били хипари един ден в годината.

   Update: Ето една статия, която много добре отразява същността на мероприятието - цък. Триумф на некомпетентността, неграмотността и позьорщината.
Tags:   bulgarian stupid 
Last edited by:   Stilgar
on   14:33 02.07.2008
Posted by:   Stilgar
23:29 30.06.2008

Comments:

First Previous 1 Next Last 

Posted by   trx   on   10:30 01.07.2008

Ех, аз специално станах да го посрещна и имаше облаци :(

Posted by   niki.valchanov   on   04:04 03.07.2008

Na July morning se hodi edinstweno na Varvara za da gledash hipita po cici!!!

Wsichki deto twyrdqt drugo ili ne im stawa ili se prawqt na wyrwejni!

Posted by   Guest (Unregistered)   on   18:21 01.09.2009

kvo vi razbirat mladite glavici ot djulai..

Posted by   Stilgar   on   19:21 01.09.2009

I az tochno tva pitam :)
kakvo im razbirat mladite glavici ot july na teia deto hodiat na... kvoto i da e tva

Posted by   Guest (Unregistered)   on   08:35 06.09.2009

Абе Стилгаре, ти на Джулай бил ли си? Джулай няма от 15 години бе мойто момче. Това по плажовете не е джулай. Хората, които бяха на първия Джулай дори не си правят труда да ходят до морето вече. Нито Владо Пърпъла (Шуменски), нито Тяната, нито Кристиян.. никой вече.. Това не е Джулай, това е повод за хората да вършат простотии далеч от вкъщи. Главно децата.. като теб. Джулай никога няма да видите..

Posted by   Stilgar   on   14:24 06.09.2009

Radvam se, che sme suglasni. Ne mi go obiasniavai na men obiasni go na teia deto hodiat.

First Previous 1 Next Last 


Post as:Post a comment: